måndag 13 juli 2009

"En riktig kar ska lukta dieeeesel"

Torsk mot AIK på Råttsunda i afton, det suger ju alltid riktigt hårt om man har ett Blåvitt-hjärta. Sen att det blev ytterligare skador, Bjärsmyr innan matchstart, förmodligen sista matchen också för hans del. Adam Johansson knäskadad i andra halvlek gjorde inte situationen bättre direkt för Blåvitt. En nyckelspelare har lämnat, Mr Wernbloom, en annan skall lämna, Bjärsmyr, en tredje är skadad, Adam Johansson.
Dessutom ett par skador till sedan tidigare på ett par viktiga spelare, därmed ser det väl inte alltför ljust ut framöver tyvärr. Det krävs nog att sportchef Mild köper in ett par kvalitetsspelare, för att Blåvitt skall klara av höstsäsongen och avsluta den med bucklan i hamn.
Nog om detta debackel, nya tag mot Trelleborg på söndag!

Gondolen spenderade tydligen delar av söndagen i Karlstad, för att se en film på bio. Detta är något som Sillstryparen har väldigt svårt att ta till sig. Åka 20 mil totalt, för att se på en film. Det hade Sillstryparen knappt gjort om han själv skulle ha medverkat en kort stund i filmen. Nej roadtrip, för att se på film lockar väl lika mycket som Ullared en regnig dag, sa Sillen bittert =)

Lördagen kan sammanfattas med tre meningar:

"Eeeee pizza" (anonym)
"En riktig kar ska lukta diesel" Kom å ta mig...(anonym)
"Du är en psykopat på plan" (anonym)

I Göteborg är det Gothia-Cup den här veckan, så stan är totalt invaderad av mängder av fotbollslag från världens alla hörn =)
Sillstryparen skall nog passa på att se ett par toppmatcher samt lira lite boll kombinerat med vin i Slottsskogen under veckan med "Örgrytemaffian" =)

Nu ser vi på bloggen framemot Båstad till helgen. Gondolen har erhållit hedersuppdraget att införskaffa tält och tältpinnar =)
Lite ansvar får han ta trots att han tydligen har semester just nu...=)

Musiktips: Nickelback - Something in your mouth

http://www.youtube.com/watch?v=fmaqdv_nvWg

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar