söndag 20 september 2009

Salfjället och IFK-Hammarby på Gamla Ullevi

Sillstryparens lördag spenderades med trevliga fröken Lindbäck som lovats en löptur i mina hemkvarter samt mat från det "lilla hushållet" på Guldheden =)

Sillstryparen körde på en gammal beprövad bana i närheten av Guldheden, Salfjället som har en 2,5 km terrängslinga som är ganska krävande om man trycker på. Vi höll ett jämnt och relativt högt tempo under tre varv, ett tempo så att man kunde vara social under tiden man springer och inte bara vara i sin egen värld :)

Sillstryparen har väl fått en och annan pik för typ "ogräddade baguetter" "Cafe de Parissås till köttfärs" och dylikt, men både han och sällskapet uppskattade maten, efterrätten och vitt skilda ämnen diskuterades under måltiden =) Ingen av oss blev matförgiftade i alla fall bör väl tilläggas om någon var orolig? =)

Kikade även lite på när Svennis var gäst i "Här är ditt liv" med Oldsberg och man förundras ju alltid över hur denne man har lyckats med att dra till sig så många vitt skilda kvinnor i sitt liv. Det måste vara det värmländska lugnet eller är det egentligen Tord Grip kvinnorna faller för först? Jag tror Tord är täckmanteln i Svennis i liv =)
Inga dåliga spelare i soffan heller - Torbjörn Nilsson, Glenn Strömberg och Glenn Hysén - Synd man inte fick uppleva dessa spelare när de var aktiva.

Sen undrar Sillstryparen om inte Barca kommer att ta hem samtliga titlar i Europa i år med. Ruskigt lag, ruskig bredd, ruskigt passningsspel, ruskigt effektiva och en Messi som man bara måste avguda =) Messi i den finaste av allt tröjor nästa år? Det där kontraktet till 2016 måste man väl kunna bryta ENKELT väl???

Idag blir det väl att försöka göra lite vardagliga sysslor som jobbsök och lägenhetssök och sen ta sig ner till Gamla Ullevi för att titta på när IFK tar emot söderkisarna från Stockholm. Förhoppningsvis blir det en ny trepoängare, men Hammarby kommer nog inte att vika ner sig så lätt i dagens match. De måste ju kriga för varje poäng nu när de verkligen är indragna i "bottenträsket" i Allsvenskan så man får räkna med att de offrar sig helhjärtat under matchen.

Hammarby lär väl ha med sig en hel del fans till matchen, så man får väl hoppas på en skön stämning på Gamla Ullevi idag =)

Matchen bör avslutas med att IFK-klacken sjunger:

"Just idag är jag stark" - Hammarbys inmarschlåt med "Kenta" =)

2-0 tippar Sillstryparen, Bjarnason och Hysen nätar.

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar