lördag 12 december 2009

Tiger Woods den nye Hugh Hefner?

Historien kring Tiger Woods kan väl inte någon ha missat?

Han har ju tydligen varit otrogen med ett antal kvinnor under tiden som han varit tillsammans med den blonda svenska "Vikingen" Elin Nordegren som hon kallats i amerikansk media efter att ha krossat rutan med ett basebollträ på den bil som Tiger körde rakt in i ett träd med för ett par veckor sedan.

Hefner, 83 år ung, har haft åtskilliga kvinnor i sitt liv och som mest har han haft sju tjejer samtidigt, i dagsläget är det väl bara tre, men om det räknas som att vara otrogen mot än den ena än den andra är väl en defintionsfråga =) Ikonen Björn Ranelid säger sig i en intervju med tidningen Café ha träffat fler kvinnor än Hugh Hefner, den mannen lever i sin egen lilla bubbla kan man kort och gott konstatera! Ungefär lika troligt som att Marilyn Monroe hade svårt att få män på fall när hon gjorde karriär när våra färäldrar var unga eller att Magnus Uggla skulle gifta sig med Kristina Lugn :)

Vilka är då Woods kvinnor? Här kommer lite fakta kring Woods påstådda kvinnor:

MINDY LAMWTON , 33: Servitrisen Mindy Lawton, 33, uppges vara en av Tiger Woods första älskarinnor.

RACHEL UCHITEL, 34: Den första att pekas ut som Tigers älskarinna. Festfixaren från New York bodde på samma hotell som golfstjärnan i Melbourne för ett par veckor sedan. I veckan kallade hon och hennes advokat till en presskonferens som dock ställdes in i sista stund. Enligt flera medier misstänks Tiger ha betalat henne för att hon inte ska berätta om deras affär.

KALIKA MOQUIN, 27: Pr-kvinnan, som arbetar för en nattklubb i Las Vegas, träffade Tiger när hon jobbade. De ska enligt en vän till Kalika ha träffats ”massor av gånger”. Själv vill hon inte kommentera uppgifterna. Enligt Daily Mirror ska Tiger ha sagt till Kalika att han skulle lämna Elin om Kalika ville det.

HOLLY SAMPSON, 36: Känd porrstjärna som nu kopplas ihop med Woods. Enligt Mail on Sunday har hon inte dementerat uppgifterna.

JAIMEE GRUBBS, 24: Cocktailservitrisen träffade Tiger på en nattklubb i Las Vegas för två och ett halvt år sedan. Sedan dess har paret haft regelbunden kontakt och träffats ett 20-tal gånger. Har talat ut i US Weekly och där visat upp flera sms som hon hävdar kommer från Tiger.

JAMIE JUNGERS, 26: Underklädesmodellen från Las Vegas var otrogen mot sin pojkvän – med Tiger Woods. De träffades första gången på det exklusiva hotellet Bellagio. De träffades under 18 månader, ofta i Tigers lägenhet i Kalifornien, berättar hon för Sunday Mirror.

TV-PRESENTATÖR: Tigers flirt med tv-kvinnan ska ha varit den stora snackisen på PGA-tävlingarna för ett år sedan. Den mystiska skönheten ska då ha varit singel, men är nu gift. ”Båda hoppas att det inte ska komma ut. Det skulle ta skandalen till en ny nivå”, säger en källa i golfvärlden till The Sun.

ÄLDRE KVINNA: Kvinnan, som är i 40-årsåldern, ska ha träffat Tiger på Blue Martini bar i Orlando. Beskrivs som en välbärgad ensamstående mamma med smak för yngre män. Enligt The Sun brukade hon säga att hon skulle ta golflektioner med ”Jose” när hon skulle träffa Tiger.

GRANNE: Kvinnan bor i samma område i Orlando, Florida, som Tiger och Elin, skriver The Sun.

Hur mycket som är sant kring dessa påstådda älskare återstår väl att se, om det någonsin kommer upp till ytan? Men att det enormt starka varumärket Tiger Woods är skadat är väl ingen överdrift. Kvarstår att se när och om han återkommer till golfen igen.

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar