måndag 5 april 2010

Träningsrunda - Göteborgsvarvets Premiärbana från 1980

Göteborgsvarvets Premiärbana från 1980
När: Lördagen den 10 april 2010 Start: Kl 08.00 vid Pressbyrån på Heden.
Hur: Ett tempo som passar alla (ca 6.30 min/km). Vi håller tempot med hjälp av GARMIN.
Längd: Ca 21 km.
Kostnad: 0 kr då det är ett träningspass.
Arrangörer: Fristående motionärer som bara tycker det är roligt att springa.
Kontakt: gbgvarvet1980@hotmail.com
Anmälan: Mail till gbgvarvet1980@hotmail.com (Anmälan är obligatorisk – ange namn och mail till de du anmäler) OBS! Medverkan sker på egen risk.

Göteborgsvarvsträningen är inte komplett förrän Göteborgsvarvets premiärbana från 1980 sprungits. Efter succén förra året gör vi det även i år. Du har nu möjligheten att få springa den bana som sprangs för första gången. Du skall se det som en träningsrunda i lugnt tempo. Vi springer i klunga hela sträckan för att den sociala upplevelsen skall bli så bra som möjligt. Vi hoppas på att bli minst 200-300 löpare, som förra året, som tar sig runt denna fantastiska bana med ursprunglig start på Heden och mål på Nya Ullevi. (Vi fortsätter dock att springa ner tillbaka till Heden efter att nått Nya Ullevi.)

OBS! Ta med vätskebälte då det är helt amatörmässigt. Det är helt amatörmässigt och skall bara ses som ett roligt träningspass. Kom ombytt och klar. Vid målgång så äter vi kexchoklad från Cloetta, energidryck från Enervit (så långt det räcker).

Bansträckningen
Start och mål på Heden. Det är en liknande sträckning på Hisingen som i dagens Göteborgsvarv. Innan målgången på Heden passerar vi igenom Nordstan innan affärerna öppnar och därefter löper vi in en sväng på Ullevi som öppnar upp portarna bara för oss :)
Tyvärr är det inte den bästa kvalitén på kartan, men följer ni den streckade linjen från Heden till Haga, Slottsskogen och bort mot Älvsborgsbron så ser ni ungefär vart vi skall springa.

Anmäl er gärna och häng med ett gott gäng löpare på lördag morgon!

//Sillstryparen

2 kommentarer:

  1. Ladda nu med en stor tallrik gröt Pöjkar, å ha en riktigt god springtur :)

    Från oss i de djupa skogarna i Dalsland....

    SvaraRadera
  2. Vi laddade med gröt båda två :)

    Det var en riktigt trevlig löprunda i ett behagligt tempo i ett soligt Göteborg :)

    SvaraRadera