söndag 4 april 2010

Påskbetraktelser

Tjoho!

Nu har ni väl hunnit smälla i er en hel del go påskmat, påskmust och en och annan öl kan jag tänka mig :) För egen del har det blivit en hel del av den varan samt en del godis, men inte i närheten av den mängden man stoppade i sig förr i tiden när man kastade påskbrev med sina barndsomskamrater. Vet inte om dagens barn kastar lika mycket påskbrev som vi gjorde i mitten av 90-talet?

Kanske är även det en utdöende trend? Det kanske räcker med att man skickar ett sms eller vibbar någon på msn. Det är kanske vad de kallar "att kasta påskbrev"...

Mariestads påsköl var ett riktigt gott och smakrikt öl och är därmed något jag varmt kan rekommendera er att testa. Dessutom fick man kanske lite solbränna när man hade möjlighet att pressa lite i solen under påskaftons eftermiddag samt under de löpturer som blivit av under sejouren hemma i Dalsland. Det är väl snart dags att plocka fram solbrillorna för att höja "stekartemperaturen" ytterligare =)

Blåvita notiser

Årskortsstapeln ligger just nu på 6857 sålda årskort, senast uppdaterad i torsdags. Målet inför säsongen var att sälja 7000 årskort så man har ju nästan lyckats att uppnå målet.

I torsdags så var det även 9032 som hade köpt biljett inför tisdagens match. Det borgar för att de kommer landa en bit ovanför 10000 på tisdag kväll. Man kan ju hoppas på att ungefär 12000 blåvita själar tar sig till Gamla Ullevi.

William Atashkadeh har tyvärr åkt på en skada återigen. Det var i U21-matchen mot Falkenberg som William var tvungen att bryta redan efter 10 minuter.
Man kunde konstater att två senor på baksidan bäckenet hade lossnat. Man kan likna den vid den skada som Carolina Klüft råkat ut för. William är därmed borta från spel i tre-fyra månader, meddelar läkaren Jon Karlsson till IFK Göteborg. Riktigt tufft för en ung grabb att råka ut för får man ju säga. Mycket rehab och återuppbyggnadsträning som väntar honom framöver.

För er som har missat det så är Erik Lund avstängd mot Djurgården på tisdag. Detta borde öppna upp för Adam Johansson på högerbacken.

Levande Sittplats på Gamla Ullevi har släppt sin DJ-lineup till vårens hemmamatcher, det är minst sagt en imponerande lista;
DIF 6 april: Ian Persson - Soundtrack of Our Lives
BP 11 april: Lukas Pettersson - Luke Eargoggle
Elfsborg 18 april: Peter Iwers - In Flames
MFF 29 april: Jon & Niklas - Silverbullit
AIK 6 maj: Liston - The Embassy
Örebro 13 maj: Adam & Pontus - Hästpojken

Blåvit musik var det ja!
Joel Alme spelar på Trädgårn på fredag den 9/4 och som medlem i Änglarna får du ett extra fint erbjudande - köp en biljett och få en extra på köpet!
Mer information hittar du på Änglarnas hemsida http://www.anglarna.se/

Övriga notiser

Mjällby tar en ny seger imorgon mot ett hårt skadedrabbat Gefle. Markus Ekenberg kan mycket väl hänga ytterligare ett par baljor imorgon. Jag tror även att Tobias Grahn har en stor chans att få skriva in sig i målprotokollet.

I skånederbyt Trelleborg-Helsingborg ska det nog mycket till om inte Helsingborg skall ta tre friska poäng, även om Trelleborg kommer att sälja sig dyrt hemma på anrika "Tjongavallen", ursäkta Vångavallen. Abelsson och gubbarna får se upp för Helsingborg starka offensiv. Sen får man innerligt hoppas att Örebro tar minst en poäng mot AIK på den anrika leråkern vid namn Råsunda.

Ha en fortsatt trevlig påsk! :)

Over and out!

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar