söndag 28 mars 2010

Blåvit bikini på beachen 2010?

Tjoho!

Liverpool piskar dit Sunderland med 3-0 hemma på Anfield efter tre riktigt vackra mål av i tur och ordning Torres, Glen Johnson och återigen Torres i början av andra halvlek.

Anfallsglad fotboll under större delen av matchen, vilket var riktigt positivt att se! Ingen handbroms idag inte utan snabbt bolltempo och löpningar i djupled!

Äntligen fick Gerrard spela i maskinrummet tillsammans med Masken. Det var på tiden att han fick styra och ställa centralt med boll. Detta lovar gott inför torsdagens möte med Benfica i Europa League. Sunderland skapade inte många farliga chanser så det var en lugn eftermiddag för Reina och gubbarna i försvaret.

Det är ett gäng hyfsade och intressanta matcher under veckan som kommer. Dessa matcher kan ses på diverse kanaler som följer nedan:

Måndag: Helsingborg - IFK Göteborg 19.00 (Canal+ Sport 1).

Tisdag: Linköping - Frölunda, (C+ Sport 1), 19.00, Skellefteå - Färjestad (Kanal 9), 19.00. Lyon - Bourdeaux, (Viasat fotboll), 20.45 och Bayern Munchen - Man U (TV6), 20.45.
Mästarnas mästare final, SVT 2 20.00

Onsdag: Inter - CSKA Moskva (Viasat sport), 20.45 och Arsenal - FC Barcelona (Viasat fotboll), 20.45.

Torsdag: Benfica - Liverpool, TV4 Sport, 21.00.

Fredag: Nada...

Lördag: Manchester United - Chelsea, (Canal+ Sport 1), 13.45.
Arsenal - Wolverhampton, (Canal+Sport 1), 16.00.

Söndag: Birmingham - Liverpool, (Canal+Sport 1), 16.00.

Det finns ju givetvis mängder av matcher på lördag och söndag att njuta av för den fotbollsintresseade, men Sillstryparen valde ut de med störst intresse för egen del och för Gondolen.

http://www.baraben.com/ har designat en bikini för beachen 2010 som kvinnorna gärna får bära på de svenska stränderna i sommar. Så här ser den ut:



Gå in och rösta på detta alternativ på http://www.nelly.com/

Noterbart: Att två av hockeyslutspelets kvartsfinaler gått till en sjunde och avgörande match på tisdag. Nedsläpp 19.00.

Skellefteå - Färjestad
Linköping - Frölunda

På tisdag avgörs även Mästarnas Mästare klockan 20.00 på SVT 2. Tomas Johansson, Louise Karlsson eller Armand Kranjc kommer ta hem den ärofyllda segern i år. Jag hoppas Louise Karlsson vinner. Hon har varit riktigt grym i samtliga tävlingar och förtjänar verkligen segern i år. Armand blir nog hennes svåraste motståndare i finalen.

Simma lungt!

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar