torsdag 21 maj 2009

Namibia 24-timmars lr Visby halvmarathon?

Namibia 24-timmars skulle minst sagt vara en utmaning för oss båda :) Nej, Sillstryparen lockas mer av detta event till sommaren:

"Passa på att uppleva Visby och Gotland när det är som bäst! Lördagen den 25 juli 2009 är det åter dags för Visby Halvmarathon. Du kan springa individuellt eller i ett tremannalag. Start och mål är beläget i stadsdelen nya Visborg, området i södra Visby, c:a 3 km från hamnterminalen. Banan går i tre varv i centrala delarna av Visby. Efter loppet bjuder vi in till stor löparfest till en billig penning. Skynda att anmäla dig/er till loppet då maxdeltagandet är 500 personer"

500 personer - Då slipper man ju trängas allt för mycket i jämförelse med Göteborgsvarvet och som tur är väl tävlingen någon vecka efter "Stockholmsveckan" i Visby. Det är bara att boka in färjan Oskarshamn - Visby och boende centralt i Visby. Uppvärmningen kommer att ske på Tofta Strand. Medtag följande: Solstol, solbrillor, solcreme, kylbag de luxe, gummiflotte med paddel - Sliiiiiitsamt var ordet!
Gondolen kirrar båt lr blir det kanske en jet-ski?

Av en slump lyckades jag höra ytterligare en så kallad sommarplåga - Discocrew - Husvagn "Är vi framme snart" och den gav otäcka Boten Anna vibbar.
Här är en länk för er som trots allt gillar den här typen av musik: http://www.youtube.com/watch?v=0rTfOK50WUo

Själv vill man ha Lasse Berghagen, Hasse "kvinnaböske" Andersson, Danne Stråhed, Ulf Lundell, Tomas Ledin eller Pugh Rogefeldt på sommaren. Det e fina grejer det!

//Garotta di ansjovis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar