söndag 3 maj 2009

It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed

Som ni ser så har bloggandet varit grymt uppdaterat senaste veckan, Sillstryparen och Gondolen skyller på värmeböljan :)

Veckan har varit uppbokad till fullo, så har inte varit mycket tid vid datorn, för att göra annat än det som varit nödvändigt med skola och jobb. Däremellan har det varit Valborgsfirande i Göteborg i goda vänners lag :) Helgen har spenderats hemma i Billingsfors och i fredags var det fotboll i metropolen Dals Långed med Gondolen. Sillstryparens mor trodde dock att vi skulle grilla på Kampudden :) Sillstryparn får nog sluta vara ironisk i sina uttalanden, även om Kampudden är klassisk mark för Sillstryparen.

Lördagseftermiddagen spenderades med Pumba och Åke där vi njöt av "El Clasico". En magisk match man kommer minnas länge! Barca var fullständigt lysande i 90 minuter! Messi måste få guldbollen i år, annars är det fan helt sjukt! Barcas offensiv är bland det ruggigaste jag skådat och med namn som Iniesta, Xavi, Messi, Henry och Etó framåt, så är det inte konstigt att vilket försvar som helst drömmer mardrömmar varje dag i veckan om dessa lirare. Yaya Toure är en ruggig städgumma på mitten, offensiva ytterbackar i form av Abidal och Daniel Alves och två starka mittbackar i form av Puyol och Pique och en sista utpost i Valdes. Dock är det väl i det defensiva spelet det brister ibland, men gör man 6 mål framåt, så spelar det ju inte så stor roll. Skulle man möta Messi hade man ju frivliigt gått av efter 5 minuter, annars hade man blivit uppsnurrad som aldrig förr. Hans bollbehandling, mottagningar, chippar, teknik, styrka, snabbhet, spelsinne etc. är magisk. En komplett spelare i mina ögon! TYVÄRR kommer han väl aldrig spela i det bästa av alla lag. Hoppas innerligt Barca kan klå Chelsea i CL till veckan!

Söndagen har varit produktiv, då det har blivit en hel del gjort med kandidatuppsats, jobbsök och övrigt planerande hemmavid samt ett besök hos Sillstryparens mormor :)

Imorrn reser Blåvitt till konstgräset på Borås Arena, för att plocka hem tre friska poäng och det tror jag dom har god chans att göra. Vi minns ju krossen (5-2 i höstas), så tror nog Anders "Taco" Svensson och hans kamrater skall få slita ont för att ta några poäng imorgon. Eventuellt är Sillstryparen på plats i Borås imorgon kväll, om han inte sitter i en VIP-loge på Gamla Ullevi med ett gäng goa blåvita legendarer och ljuger :)

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar