söndag 26 april 2009

Why guys always keep their beer on the bottom shelf

Det blev inte så mycket med Kungsbacka för Sillstryparen utan han försöker vässa formen på egen hand och förhoppningsvis med nya fräscha skor, då de gamla gjort sitt efter ett antal mil på diverse vägar och under varierande väderlek:)

Noterat från veckan:

*Svenne banan med Promoe kan bli årets sommarplåga, men Boten Anna "status" har den väl inte riktigt, men visst är den otäckt jobbig att lyssna på mer än en gång.

*Hockey VM har tydligen börjat - Ring mig när det är kvartsfinal!

*Tilde de Paula borde absolut göra fler tv-program - En medelålders kvinnopanel med Jane Björk, Tilde, Kristin Kaspersen och Anna Brolin vore en programidé att satsa på tycker Sillstryparen. Istället för serier som Ugly Betty, Top Model lr Du är vad du äter - Kvinnopanel till folket!

*Att Fotbolls-VM går i Sydafrika nästa sommar är väl inte det optimala, men Sillstryparen har kanske en fisk i fickan och lösningen på det uppkomna "problemet".

*Youtube är en guldgruva när man kan hitta gamla hederliga filmklipp med svenska låtar från grupperna Svenne Rubins, Kenneth and The Knutters och Brogrens klassiker "Mera bruk i baljan boys" http://www.youtube.com/watch?v=8uInVKaCG4w
Sånt förgyller vardagen!

*Litar på att Gondolen köper en lyxyacht snarast =) Vi vet ju alla vilket stekarbegär han sitter inne på, så när Nicke Rahm, Johan T Lindwall och Uffe Von Roth försöker styra upp sommarens stekarveckor, så sitter han där med en cigarr av ädlaste märke i sina Dolce Gabbana solbrillor, flip flop tofflor och skrattar förnöjt som Uffe Brunnberg brukar göra "det är lysande gubbar" :)

Vi får väl se vart detta bär, men bli inte förvånad om du hittar honom i en hamn nära dig i en lyxyacht för ett antal mille =)

A girl in every harbour!

Håll till godo!

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar