onsdag 22 april 2009

Man skulle ha blivit floristgalen farbror istället för fotbollstokig gubbe

Det här med att diskutera fotboll ligger på is några dagar...
Sillstryparen måste återhämta sig fysiskt och inte minst mentalt...

Sillstryparen och Gondolen laddar för årets batalj i löparspåret då vi den 16 maj skall springa Göteborgsvarvet för andra gången. Gondolen har under vintern siktats i Åmålstrakten vid flertalet tillfällen och redaktionen här på bloggen, det vill säga Björnligan har fattat misstankar om att han bedrivit en ny typ av specialinnriktad träning innefattande långkalsonger i april, sponsorverksamhet och mental träning innefattande omfattande raggningsförsök på vissa typer av bar(a)-rundor. Springer han naken måntro? Eller är det barrundor vi snackar om? Björnligan kontaktar en gammal bekant till Kenta "Just idag är jag stark" som kommer genomföra omfattande spaningsarbete kommande helg. Dessutom kvarstår dopingmisstankarna mot Gondolen. Dopingtest kommer att genomföras två veckor innan loppet av en god vän till oss, numera medlem i MC-klubben Bandidos. Har Gondolen för höga blodvärden skickar vi honom till Åby travbana istället för till starten i Slottsskogen, där han får tävla med de andra hästarna :)
Sillstryparen har brottats med sina ömmande vader sedan januari månad och är helt säker på att halva hans kroppsvikt sitter i vaderna för tillfället. Varför är inte Göteborgsvarvet en skönhetstävling, då hade man ju kammat hem det priset utan någon egentlig konkurrens. Det är dock alltid lika kul (skrämmande?) när vanligt folk vänder sig om när man är 50 m nedanför dom i en brant backe och tänker något i stil med "vad är det för ett jävla oväsen", för att sedan upptäcka att, "jaha det var BARA en löpare som andades LITE tungt".

Att vara löpare är inte alltid så glamouröst, men det är oftast det som är tjusningen med det hela. Man måste vara lite rubbad i vissa lägen. Nästa säsong kanske det blir ultralöpning Bari -Nordkap, en nätt liten sträcka på 430 mil som avverkas på 2 månader, vilket genererar dagsturer på ca 7 mil. Det bör väl vara en ganska lagom dos löpning?

Over and out!

/Garotta di ansjovis




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar