tisdag 7 april 2009

Blondinbella lr Sillstryparen & Gondolens blogg?

Först och främst måste Sillstryparen få gräma sig lite över Blåvitts torsk igår. Det var ju absolut ingen straff då Ragnar Sigurdsson fick bollen på handen, men vi vet ju alla vem som "sköt" skottet mot Ragge. En viss Henke Larsson, domarnas kelgris, så det var ju inte så oväntat att Jonas Eriksson pekade på straffpunkten och säker straffexekutor var Marcus Lantz, i en halvlek där Blåvitt ändå dominerat spelmässigt. Blåvitt lyckades inte skapa något kompakt tryck mot HIF i andra halvlek och var lite tunna framåt då Söder oftast blev alldeles för isolerad på topp. Slaktarn (Wernbloom) och Bloggkungen (Hysen) borde ha gett honom betydligt bättre understöd för att kunna sätta press på HIF:s backlinje.

Nya tag på Nya Gamla Ullevi på påskafton då Djurgården kommer på besök!

Sillstryparen såg matchen på O´Learys med en halvdansk dvs. en skåning uppväxt på gammeldansk på den skånska slätten med både Helsinborg och Rögle hjärta, som om det inte var illa nog med det ena. Detta kommer aldrig ske igen och han betalade inte ens notan för samtliga gäster kring vårt bord! Sillstryparen funderar på att bojkotta nästa släktträff!

Blondinbella är hon Sveriges Paris Hilton, Victoria Beckham eller vad är det frågan om, för att hårddra det en ANING :) Så oerhört populär bland ungdomar (?) ("Flickebarn upp till 20"?) och framförallt denna enorma upphausning i media? IKONEN BLONDINBELLA - TRENDSKAPAREN BLONDINBELLA - Jag e bitter och ytterst tveksam.

Hhmm...Sillstryparen försöker tänka till...

Vad har Blondinbella för fördelar gentemot Sillstyparen och vad kan VI lära oss av henne?

Vi måste börja fika mer - Det är ju så sjukt billigt att fika, dra en dubbel espresso, en brownie med grädde å hallon och en påtår för sisådär 38 kr på ett café eller uteservering i centrala stan. Hänga med det fiiiina folket i glassiga solbrillor och ständigt stoltsera med nya pjucks, en urgullig liten vovve som alla egentligen tycker ser förjävlig ut (förlåt alla hundälskande bloggläsare) och diskutera när avresan till Stockholmsveckan i Visby går av stapeln! Sillstryparen måste därmed hitta en givmild sponsor. Aha! Tur man har numret till allas vår medieguru, ikonen Sveriges hetaste man Alex Schulman och hans ex-flickvän underbara Katrin Z! Kosingen kommer ramla in direkt på kontot!

Införskaffa en/två bloggande partners! - Blondinbella har ju sin Nils som upptäckt att Seinfeld är en rätt hygglig serie. Ja, som Sillstryparen brukar säga då måste man ju vara född i bastun, för att kunna dra den klipska slutsatsen. Krävs ju inte mycket sågspån i skallen för att inse detta. Nog om Nils. Nog om bastu. Raggning pågår!

Smussla sig med i Let`s Dance - Sillstryparen måste alltså knyta på sig de finaste dansskorna och ge sig ut på dans. Dock är det bara Elisabeth Höglund som faller mig i smaken! Lasse Brandeby kan ju vara kul att dansa med, då behöver man ju inte skämmas över att vara helkass iaf när man dansar med ett levande kylskåp. Förslag: Sambalektioner i Rio de Janiero! Copacabana! Harald "ooookeeej" Treutiger sponsrar resan!

Sen så måste Sillstryparen börja diskutera smink, kläder och komma med smarta boktips på en helt annan nivå i framtiden! Då är det tur att han har sin ständige följeslagare och vägvisare Gondolen vid sin sida. Det är hans domäner och dom rör man inte ostraffat :)
Dock är väl inte risken så stor att Sillstryparen flyttar till Sveriges baksida, men vem vet en dag kanske man sitter där ute på Liiidingö och puffar på en cigarr av ädlaste märke samtidigt som lyxyachten ligger förankrad vid strandkanten :)




Annars så är vi VÄL ganska lika jag och Isabella Löwengrip som flickebarnet tydligen heter!

Over and out!

-Jag har hittat Peppes Bodega och måtte djävulen ta...

//Sillstryparen








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar