onsdag 1 april 2009

1 april - Aprilskämt är jävligt överskattat

Då Sillstryparen är en person som gillar att ljuga och driva med folk titt som tätt så är första april ingen speciell dag för honom direkt. Sillstryparen jobbar hårt med ironi och skämt, vilket vissa människor kan ha svårt för, men det får man helt enkelt tugga i sig om man är i hans närhet. Han brukar kalla det rå ömhet.....

Vårvärme i Götet idag! Härligt med lite skön bris, istället för regn vertikalt och horisontellt som annars brukar dominera Gbg.

GT:s aprilskämt att män tänder på kvinnor i vinterkläder var väl dagens minst trovärdiga aprilskämt.

"Enligt en polsk undersökning ändrar sig nivåerna av könshormoner med årstiderna. Det innebär att män tycker att kvinnor är hetast på vintern enligt norska sajten kk.no (trovärdig sida, Sillstryparens notering)
Undersökningen är gjord på universitet i Wroclaw i Polen och den visar att män tycker att kvinnor är mer tilldragande på vintern. Studien genomfördes på 114 män som fick titta på bilder av kvinnor. Kvinnorna hade olika kroppsstorlekar och bilderna visade bröst och ansikten. Männen fick sedan gradera sin attraktion till kvinnorna på bilderna, skriver norska sajten kk.no.

Det visade sig att bilderna hade mest effekt på männen om vintern och minst effekt på sommaren. Forskarna drar enligt kk.no slutsatsen att männen ser mer av kvinnokroppen om sommaren och därför ska det mer till för att de ska tända på kvinnorna. Desto mer hud och kurvor män ser desto kräsnare blir de. På vintern när de stora jackorna åker på och det inte visas så mycket hud ska det inte så mycket till för att männen ska tända till".

Det kan dock vara svårt att veta om det är rent påhitt i dagens läge då folk kan presentera den mest bisarra forskningen och få den publicerad i någon tidning och tidningarna är ju inte direkt rädda för att publicera vilken skit som helst.....

Om Sillstryparen får säga sitt så är han nog desto svagare för lättklädda kvinnor i kjoltyg....

Snart dags för allsvensk premiär! Sillstryparen & Gondolen kommer därmed snart att presentera sina respektive tips inför Allsvenskan 2009!

Garotta di ansjovis!

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar