söndag 24 maj 2009

Sista omgången i Premier League 2008/2009

Så var det då dags för den sista omgången av Premier League säsongen 2008/2009. Ligaguldet hamnade tyvärr inte i Liverpool i år heller, men det känns riktigt bittert med tanke på att vi endast har två förluster den här säsongen.
Sen att vi har på tok för många oavgjorda (11 stycken) är ju sorgligt, då vi i samtliga oavgjorda matcher varit det bättre laget och förtjänat samtliga poäng i mitt tycke.

Lite info inför dagens match på Anfield:

Om Fernando Torres gör mål idag når han milstolpen 50 gjorda mål för Liverpool.
Om Martin Skrtel spelar idag gör han sitt 50:e framträdande i den röda tröjan.
Om Jamie Carragher startar idag har han startat alla 38 matcher i ligan denna säsong.
Om Sami Hyypiä startar blir det hans sista match i Liverpools tröja eftersom han är klar för Leverkusen i Bundesliga nästa säsong. Han kan komma att göra match 464 i den röda tröjan om allt vill sig väl.

Om Gerrard gör ett hattrick i dagens match och odågan i Man United inte visar sig på planen eller den där fransmannen Anelka har en av sina sämre dagar så vinner Gerrard Premier Leagues skytteliga i år. Det vore ju ytterligare en fin skalp för ÅRETS SPELARE I ENGLAND!
Priset som världens bäste fotbollspelare kommer gå till den personen som avgör Champions League finalen på onsdag -
Leo Messi!

3 kommentarer:

  1. "odågan i Man United" haha så underbart bitter du är Stryparn. Bättre lycka nästa år, vi har vunnit 3 år i rad nu och är lite trötta på all framgång.

    SvaraRadera
  2. kära Sillstypare och Gondol, det finns bara ett lag i UK och det är blått och spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge och som Odd säger "o nu ar vi fardig me de"

    SvaraRadera
  3. Ja, vi får väl se om de lyckas vinna FA-Cupen idag, men det blir nog en tät batalj på Wembley mot Everton. Luktar förlängning och straffavgörande...

    SvaraRadera