måndag 8 februari 2010

Aldrig får man vara riktigt nöjd

DYRESTAM LÅNGTIDSSKADAD

Vi som såg matchen på Valhalla i lördags kunde se hur Mikael Dyrestam tvingades lämna matchen mot Ålborg i ett alldeles för tidigt skede av matchen. Det spekulerades direkt från läktarhåll "fan, är det en korsbandsskada igen på en blåvit spelare!?". Vi som med blicken kunde följa Dyrestams väg ut från arenan kunde se att det var knät som fått sig en smäll/vridning, utan att för den sakens skull vara helt säkra på hur illa det var med honom, men visst kunde det återigen vara en problematisk skada på en blåvit spelare.

Han har tyvärr en svår knäskada och är borta från spel den här säsongen, säger IFK Göteborgs läkare. Han har skador på korsband och menisk, dessutom en mindre fraktur. Det är så allvarligt att vi inte kommer att få se honom på plan förrän i slutet av det här året, det här är skador som tar tid att återhämta sig från. Mikael kommer att opereras inom ett par veckor och därefter väntar rehabilitering, säger läkaren Jon Karlsson.

Ett riktigt trist besked för en av Blåvitts mest spännande spelare och givetvis ett tungt avbräck för IFK Göteborg som lag, då han var en viktig pjäs i förra årets lag och gjorde riktigt bra ifrån sig under sin blåvita debutsäsong. Bara att innerligt hoppas att "Dyre" har ett gott läkekött.

OS-KLASSIKER MED LARS NYLIN

Aftonbladet har många upphausade journalister och krönikörer i sin nuvarande besättning, men är det någon man uppskattar förutom Bank och Niva som allt som oftast brukar ha vettiga åsikter kring fotboll, så är det Lars Nylin. Han driver ett eget litet hopkok på Aftonbladet där han har möjligheten att presentera diverse olika tio i topp listor i sportens värld. Han har presenterat de "10 Bästa arenorna", "10 Arenaprojekt som aldrig byggdes" och "10 hatmatcher i England", vilket kanske en del av er har sett och läst tidigare. Allt som oftast är han rätt ute i sina antaganden, men om jag inte missminner hade han Anfield på tok för långt ner på sin lista...

Nu har turen givetvis kommit till att presentera 10 OS-klassiker som gemene man bör känna till. Läs och njut av "Eddie The Eagle", "Foppas superfint" och "Dählies åttonde OS-guld" med mera.

Håll till godo!

http://http//www.aftonbladet.se/sportbladet/article6564301.ab

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar