torsdag 4 februari 2010

Har du hört den förut?

HILARIOUS TERRY

Antalet John Terry-skämt sprider sig som ett humoristiskt ebolautbrott i England. Förutom de mest uppenbara (John Terry likes to play on "The Bridge", o.s.v.) så har Sillstryparen likt Canal Plus bloggaren Jonas Dahlquist en egen favorit.

"After Wayne Bridges refusal to play for England as long as John Terry is captain, the fans have now encouraged Terry to also sleep with Emile Heskeys wife".

Jävligt kul, alltså. Hilarious!

John Terry får se all den här uppståndelsen från den ljusa sidan. Nu blir han inte ihågkommen som killen som missade straffen i Champions League-finalen mot Manchester United.

ETT STORT GRATTIS TILL...

Vi på bloggen vill även passa på att gratulera Baraben.com till priset för årets bästa sportblogg 2009. Priset togs emot av två av Baraben.coms ikoner "Frankie" Markus Hankins för den oinvigde och Ida-Marie Henriksson som bloggat med stor framgång på det blåvita forumet under hösten. Keep up the good work!

Första matchen är i helgen på Valhalla 12.30 mot Ålborg. I dagsläget vet jag inte om det blåvita uttrycket, "Kvinnor talar om att föda barn, då har dom inte varit på Valhalla i februari" kommer att prägla lördagens match.

LIKA SOM BÄR?

Jonas Dahlquist hittade även en kanonbild på den i fotbollskretsar alltid like populäre Lucas Leiva har vissa likheter med Mark Knopfler eller vad tycks om följande bild? Kanske skulle Lucas lägga skorna på hyllan och satsa helhjärtat på en karriär inom musiken istället!

I dagarna kommer en uppdatering av våra OS-hopp att presenteras samt en genomgång av de grenar där vi har de största möjligheterna till medalj :)

//Sillstryparen

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera