lördag 20 februari 2010

Johan Olsson mot OS-medalj?

Ikväll avgörs herrarnas 15 km (k)+15 km (f) Skiathlon och Sverige ställer upp med fyra riktigt starka åkare i dagens tävling. Johan Olsson, Anders Södergren, Marcus Hellner och Daniel Rickardsson kommer till start. Hellner är starkast i fristil, Rickardsson i klassiskt, Södergren och Olsson är överlag mer jämna i båda disciplinerna. Södergren har inte riktigt hittat toppformen så jag tror vårt största medaljhopp står till Johan Olsson. Går det inte så snabbt på klassiska distansen så har givetvis Hellner en mycket bra chans också. Det finns många åkare som vill knäcka Petter Northug innan spurten, var så säkra på det!

Northug, Bauer och Cologna får anses ha de största vinstchanserna, men det finns många utamnare och förutom svenskarna så har Vittoz, Gaillard, Cottrer, Di Centa och Legkov i mina ögon de största chanserna till seger.
Ett mycket svårtippat lopp som kommer att gå undan från start.

Ikväll avgörs damernas Super-G och Anja har återigen medaljläge. Bara att hoppas att allt klaffar. Vonn är favorit, men Anja har absolut chansen till en ny medalj!

//Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar