onsdag 10 februari 2010

Rispen klar för IFK, match på Valhalla och på Emirates Stadium i London

Så kom då beskedet som vi väntat på - FREDRIK RISP ÅTERVÄNDER TILL BLÅVITT!
Hans kontrakt sträcker sig till 31 juli 2010, men vi hoppas givetvis på en förlängning av hans kontrakt! Välkommen hem säger vi här på bloggen och tror att det kommer vara en stor nytta för resten av truppen att få in Risp i laget. En kämpe och härförare behövs alltid!

Sillstryparen var inte på plats på Valhalla idag när Blåvitt mötte Qviding. Omkring 1000 personer hade letat sig till Valhalla för att bevittna denna drabbning.
IFK valde att lufta en hel del juniorer i matchen som slutade 3-3. Målskyttar var Jakob Johansson (38), William Atashkadeh (51) och Pär Ericsson (56).
Tyvärr för Blåvitts del tvingades både Bärkroth och Sebastian Eriksson kliva av på grund av skador. Bärkroth med en en skada på ett knä och Sebban med en skada i baksida lår som han slog upp under landslagets turné i Oman i januari.

Nya tag på Valhalla mot Nordsjälland klockan 14 på lördag alltså!

Dagens andra batalj utspelades på Emirates Stadium i norra London när Arsenal gästades av Liverpool. En ganska lam tillställning i första halvlek, men som tände till lite i andra. Avsaknaden av Torres var idag enorm i Pool och Ngog är inte ens i närheten av hans klass. Kuyt gör ett bättre jobb längst fram, men Rafas taktik är lika svårläst som vanligt och han envisas alltid med att hålla Babel på bänken, som för övrigt var närmast en kvittering till 1-1 med ett skott i ribban efter att Diaby gjort 1-0 på nick efter dålig markering av Degen främst.

Noterbart var att Carragher tvingades gå ut! Minns inte när Carragher blev utbytt senast, om det någonsin hänt under de senaste 6-7 åren???

Nåväl, rättvis Arsenal seger. Webb utmärkt med pipan under hela matchen. Synade danske Bendtners filmning och delade ut kort vid rätt tillfällen.
Istället för två poäng upp till Arsenal blev det nu genast mörkare, åtta poäng upp till Arsenal på tredjeplats :(

Det krävs en mycket stark avslutning av Pool av ligasäsongen 2009-2010, för att vi skall lyckas dra in Arsenal i kampen om de åtråvärda CL-platserna :)

Således nya tag mot Manchester City i nästa omgång.

/Sillstryparen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar